Geen ‘uren’ maar beveiligingsoplossingen bij NS

Geen ‘uren’ maar beveiligingsoplossingen bij NS

Trigion heeft sinds 2012 een contract met NS voor de beveiliging van NS-stations en de locaties van NedTrain in Noord-Nederland. Het gaat om een resultaatgericht contract dat Trigion uitdaagt om mede te bepalen welke inzet precies nodig is. Bijzonder, zeker omdat de beveiligers niet alleen in de private omgeving actief zijn, maar vaak in het publieke domein en zelfs ook zorgen voor veiligheid in de treinen. NS wil geen uren afnemen, maar beveiligingsoplossingen, en dat is voor alle partijen een hele nieuwe insteek.
NS en Trigion kijken nu nog samen wat de risico's zijn en wat de inzet moet zijn, maar NS steunt daarbij sterk op de expertise van Trigion.

Trigion werkt intensief samen met de andere beveiligingspartner die verantwoordelijk is voor de stations in Zuid-Nederland. Trigion is al jaren een groot voorstander van resultaatgericht werken. Door de inbreng van de eigen expertise wordt beveiligen efficiënter en effectiever. Daar profiteert de opdrachtgever van, en het maakt het werk van Trigion hoogwaardiger. Resultaatgericht werken vraagt ook om klantgerichtheid omdat het van groot belang is voeling te houden met de wensen van de klant en voortdurend alert te zijn op de veranderende risico's op stations en in treinen.